040 5505 992

Referenssit

Palaute valmennuksista

Asiakaspalautetta: ”Hienoa oli innostus ja usko työasioiden solmujen avautumiseen monella eri tavalla. Asioita on käsitelty monipuolisesti. Koulutuksen sisältö on ollut monipuolinen, selkeä ja innostava. Työskentelyn ilmapiiri on ollut erittäin myönteinen. Kurssilla oli kaikkiaan yhdistetty kova bisnes ja myönteinen, pehmeäkin elämänote, antaa pontta eteenpäin ja on osallistujille antoisaa. Kiitos. Tiedon määrä. Loistavat vetäjät. Hyviä, uusia ihmissuhteita. Me-henkisyys. Itsetuntoni nousi selvästi.”

Asiakaspalautetta ja kommentteja Yrittäjän ammattitutkinnon valmentavasta koulutuksesta: Kuusi  kurssia kokonaispalaute välillä 4,1 – 4,8.

Asiakaspalautetta: ”Kiitokset hyvistä alustuksista – sopivassa määrin tehtävää; pysyy virkeänä! Mukava, rento tunnelma, välitön, kiva ilmapiiri. Mielenkiintoinen aihe, ilmapiiri hyvä ja keskusteleva. Tiimi- ja parityöskentely ok. Laaja ja käytännönläheinen keskustelu eri aiheista. Kaikin puolin mielenkiintoinen kurssi ja toteutustapa. Ryhmätyöt ovat todella kiinnostavia. Kokonaisuutena hyvä kurssi, asiantuntevat luennoitsijat, liiketoimintani kehittyi positiivisesti ja sain moniin käytännön kysymyksiin vastauksia.”